SOLINOTES FILOSOFI

 

Solinotes är resultatet av en ambition:
Att erbjuda marknaden en ny vision av lekfullhet, humor och kreativitet.

Solinotes är början på en friare och öppnare parfymvärld. En värld som inte begränsar dig till enbart en doft utan istället ger dig möjlighet att mixa och skapa din egen doft.

EN GLÄDJESPRIDARE

Solinotes är ett parfymmärke präglat av lekfullhet, sprakande färger och extrakt av hög kvalitet. Solinotes vänder sig till din kreativa och lekfulla sida med inte mindre än 15 noter som ger dig möjlighet att vara unik. Varje Solinotes doft är en tolkning av musik. ”Soli” – ”sol” betyder ”G” och refererar till G-klaven – och ”notes” referar till noterna, därav budskapet ”Play your notes”.

EN NY PARFYMUPPLEVELSE

Solinotes parfymer är särskilt utformade för att kunna användas individuellt eller i kombination.  Tack vare samlingen av 15 olika dofter kan du skapa ett brett spektrum av kombinationer som passar olika personlighet, humör och stil. Ett enkelt koncept som ger varje person friheten att visa sin kreativitet.

SKÖNHET FÖR ALLA

Eftersom de finaste parfymextrakten av högkvalitet inte enbart är reserverade för de mest prestigefulla parfymerna, erbjuder Solinotes ett fint alternativ till de allra lyxigaste varumärkena. Vi har tagit bort allt överflödigt och valt att behålla det viktigaste: parfymer av hög kvalitet till ett rimligt pris.

BAKGRUND

Det är i den franska byn Grasse och dess omgivning vi väljer extrakten som Solinotes parfymer består av. Parfymerna är gjorda i vår egen fabrik och framställs av återvinningsbara resurser. Tillverkningen sker med miljövänliga processer och uppfyller alla krav kopplat till produktion och lagerföring. Tack vare vår unika expertis och samarbete med Frankrikes främsta parfymspecialister har vi producerat och sålt parfymer runt om i världen i 83 år.